5 maanden Zuid-Amerika, Persoonlijk, Reisdagboek avonturen, Voorbereiding, Zuid-Amerika

Begin van een nieuw avontuur

Het begin van een nieuw avontuur! Tijd om onze wereldkaart weer een stukje open te krassen. Na hard werken hebben we op 5 november onze HBO diploma op mogen halen. En wat nu? Een vraag die ons veel is gesteld de afgelopen maanden. Inmiddels zijn we al enkele maanden druk bezig met de voorbereidingen. En nu de tickets zijn geboekt was het dan ook tijd om een blog aan te maken en jullie op de hoogte te houden van de laatste maanden voor vertrek.

De afgelopen maanden hebben veel mensen onze plannen, ideeën, dromen en verhalen aangehoord. Maar het wordt nu ook echt definitief want de vliegtickets zijn geboekt! Op 3 februari 2016 om 19:50 uur zullen wij vanaf Schiphol vertrekken naar het verre Zuid-Amerika. Wij gaan voor 5 maanden rondreizen. Met een korte overstap in München zullen wij 4 februari om 08:00 uur aankomen in Sao Paulo, Brazilië. Het startpunt van onze reis. Vervolgens zullen wij nog de landen Argentinië, Chili, Bolivia en Peru aandoen.

Gidsen-zuidamerika

Reisboeken

De reisboeken zijn binnen en de voorbereidingen in volle gang. Het plan is om 5 maanden op de bonnefooi rond te trekken. Wel zullen wij een globale route/rode draad uitstippelen. Maar wie ervaring heeft met backpacken weet dat dit 9 van de 10 keer toch altijd anders verloopt (vaak positief). Alleen Brazilië zal grotendeels vastgelegd worden door de zomervakantie die plaatsvindt als wij hier arriveren. Hierover binnenkort meer!

Dagen voor vertrek

De teller staat inmiddels op 66 dagen voor vertrek. We nemen een grote super spannende stap om samen voor 5 maanden rond te trekken door Zuid-Amerika. Maar daarbij kunnen wij ook niet wachten om te vertrekken en dit avontuur aan te gaan! Nog even een paar weken hard werken en onze to-do lijstjes afstrepen en dan kunnen we gaan. Ondertussen houden we jullie op de hoogte.

Liefs, Bart & Michelle

p.s. Meld je aan voor de mailinglijst, zo ontvang je een mailtje bij een nieuw blog!
p.s.s. Like onze facebookpagina en volg ons ook daar tijdens onze reis naast de blogs. Klik hier om naar onze facebookpagina te gaan

 

 

 

Geef een reactie