Persoonlijk

We zijn terug en live!

Daar zijn we weer. Om precies te zijn, een jaar en 2 maanden later. We hebben onze wordpress omgebouwd tot website en zijn ready to rock and roll. Inmiddels gewend en gesetteld in het dagelijkse leven in Nederland en nu absoluut tijd voor nieuwe reisjes en nieuwe verhalen. 

De website

In ons laatste blog van onze reis van Zuid-Amerika vertelden we dat we graag wilden blijven reizen en bloggen. Waar zijn we dan gebleven? Michelle begon na de reis direct aan het bouwen van een eigen website. Maar toen kwam daar een baan en een eigen huisje en hebben we vooral de tijd genomen voor het wennen aan de nieuwe situatie en het leven. Eenmaal de (soort van) rust en ruimte gevonden zijn we weer druk aan de slag gegaan met het verder bouwen van de website. Inmiddels is hij live maar nog niet af. We zullen er aan blijven werken.

Geen reizen?

Hebben we geen reisjes gemaakt in de tussentijd? Echt wel! Naar Valencia, Brugge en Limburg. Maar nee, niet zo ver. En daar komt nu verandering in want we hebben al redelijk wat nieuwe reisjes gepland staan. Allereerst vertrekt Michelle morgen (10 september) in haar eentje, zonder Bart, naar Mexico. Okee, niet helemaal alleen. Ze gaat mee op reis met Wanderlicious.

Mexico

Maartje van Wanderlicious organiseert voor het eerst een reis om te laten zien hoe zij inmiddels al 5 jaar de wereld over reist. En natuurlijk wilde ik (Michelle) dit niet missen. En Bart zei gelijk: JA! Het is een groep van 20 mensen en 4 verschillende nationaliteiten. Van de 20 mensen zijn er 4 jongens. Ach wat zullen ze het zwaar krijgen :P. We bezoeken Cancún, Isla Mujeres, Playa del Carmen, Bacalar & Tulum in 14 dagen. De eerste kennismaking met de Nederlandse groep was 2 weken geleden en wat een lol hebben we al gehad! Dat wordt één groot feestje.

Andere reizen

Zoals we hierboven al zeiden staan er meer reisjes gepland. Op de hoofdpagina kun je in de gaten houden welke reisjes er de komende maanden gepland zijn. Zo vertrekken we ook samen weer op reis in November en gaan wij een maand rondreizen door Bangkok & Myanmar. Wat een heerlijk vooruitzicht! Ook vertrekken we tussen kerst en oud & nieuw voor een midweekje naar Frankrijk. En voor volgend jaar zijn er ook al wat ideetjes. We hebben het weer helemaal te pakken! En er wordt door mensen om ons heen direct gevraagd of we dan ook weer verhaaltjes konden schrijven over onze avonturen.

Ons blog

Met ons blog willen wij iedereen weer op de hoogte houden van onze mooie reisjes. Dichtbij, ver weg, buitenland en eigen land. Ook nu we in de, voor ons, nieuwe stad Leiden wonen sinds maart willen wij deze stad ook gaan ontdekken en tips delen. Dit komt allemaal op ons blog! Ook zullen we herinneringen terughalen van onze fantastische reis door Zuid-Amerika. En onze andere korte reisjes. Er valt nog genoeg over te vertellen! Zoals we eerder al zeiden, de website is nooit klaar en er zullen regelmatig veranderingen worden doorgevoerd. Blijf het dus in de gaten houden! Daarnaast kun je je weer opgeven voor de mailinglijst via de rechterkant van de pagina. Vul je e-mailadres in en wij doen de rest! Meer van de social media? Ook daar doen wij (een beetje) aan. Volg ons op Facebook of Instagram. De links kun je ook rechts, bovenaan of onderaan de pagina vinden. Met de rest zijn wij nog druk bezig dus verwacht nog niet te veel!

Wij zijn enthousiast, wij hopen jij ook!

Wij hebben er weer helemaal zin in om aan de slag te gaan met het blog en website (www.bmscratchtheworld.com). En wij hopen dat jullie ook weer zin hebben om ons te gaan volgen. Voor nu gaat Michelle eerst genieten in Mexico.

Veel liefs,

Michelle & Bart

 

Geef een reactie